Dream Team u problemima zbog ozljede velike zvijezde

Foto: Profimedia

IZBORNIK američke košarkaške reprezentacije Steve Kerr u subotu je bio smiren zbog ozljede potkoljenice Kevina Duranta, koja je spriječila trostrukog osvajača zlatne olimpijske medalje da trenira s ostalim reprezentativcima posljednja dva tjedna uoči Olimpijskih igara u Parizu.

Kerr, koji se javio iz Abu Dhabija, gdje reprezentacija SAD-a nastavlja s pripremama za Olimpijske igre, rekao je da je uvjeren da će Durant biti dobro. "On zasad neće trenirati s momčadi te će nastaviti raditi individualno", rekao je Kerr u subotu o svojoj zvijezdi koja već dva tjedna pati od istegnuća lista.

Love peto zlato u nizu

"Ostalo je još nekoliko tjedana do konačne odluke o sastavu momčadi, tako da idemo dan po dan. Uvjereni smo da će igrati." Američka momčad izgleda kao Dream Team s imenima poput LeBrona Jamesa, Stephena Curryja, Kevina Duranta, Anthonyja Davisa, Anthonyja Edwardsa i nedavno okrunjenih NBA prvaka Jaysona Tatuma i Jruea Holidaya iz Boston Celticsa.

S ovom momčadi, najimpresivnijom od slavnog Dream Teama iz 1992., Sjedinjene Države ciljaju na petu uzastopnu zlatnu olimpijsku medalju i ukupno 17. naslov. Amerikanci će u Abu Dhabiju odigrati dvije pripremne utakmice protiv Australije (15. srpnja) i Srbije (17. srpnja).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.