Velika tragedija: Vratar Tatrana i velika nada Slovačke zabio se u nadvožnjak i poginuo

U STRAVIČNOJ prometnoj nesreći život je izgubio vratar Tatran Prešova i slovačke reprezentacije František Bohač. 22-godišnjak koji je slovio za veliku nadu slovačkog rukometa prošli je tjedan sa Tatranom gostovao u Kutiji Šibica u okviru regionalne lige.

Bohač je poginuo u noći sa srijede na četvrtak, kada se prednjim dijelom svog Audija A4 zabio u stup nadvožnjaka u Košicama.

Od automobila su ostale krhotine, Bohač je preminuo od posljedica snažnog udara u betonsku konstrukciju, a policija pretpostavlja da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine. Tijekom istrage utvrđeno da je kazaljka na brzinomjeru automobila zaustavljena na 120 km/h, dok je dozvoljena brzina na cesti kojom se kretao svega 50 km/h.

Vatrogasci su hidrauličnim škarama morali rezati lim kako bi došli do njegovo tijela. Vodstvo kluba, kao i njegovi suigrači još u šoku. U subotu bi trebao biti pogreb, a utakmica Tatrana i Ljubuškog odgođena je.



 "Ovo je veliki igrački i ljudski gubitak", kratko je rekao menadžer Tatrana Miroslav Šostak.

Iz HRS-a su potvrdili odgodu utakmice i izrazili sućut obitelji Bohač.

"Utakmica između Tatrana i Izviđača je odgođena zbog tragične pogibije golmana Tatrana. Izražavamo iskrenu sućut obitelji Bohač, Tatranu i Slovačkom rukometnom savezu", stoji u priopćenju za medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.