Vejić o reakciji Gattusa i njegovog pomoćnika: Ovo se rijetko viđa, nije dogovoreno

Foto: Screenshot (MaxSport)

HAJDUK je na Poljudu pobijedio Goricu 4:1 u sedmom kolu SuperSport HNL-a. Velikogoričani su poveli autogolom Dominika Prpića u petoj minuti, a već šest minuta kasnije poravnao je 16-godišnji Bruno Durdov. Do kraja prvog poluvremena više nije bilo golova, no domaća momčad trenera Gennara Gattusa okrenula je u nastavku jer je Durdov zabio svoj drugi gol, a po jedan su dodali Marko Livaja i Niko Sigur.

S tom je pobjedom Hajduk došao na diobu prvog mjesta s Rijekom, protiv koje igra na Rujevici u nedjelju od 20 sati. MAXSportov analitičar Hrvoje Vejić izdvojio je detalj s utakmice protiv Gorice i pohvalio Hajdukovog trenera Gennara Gattusa, ali i pomoćnika Luigija Riccija.

"Pogledajte reakciju Gattusa i njegovog pomoćnika. Isti govor i gestikulacija, fenomenalna scena. Dva suradnika imaju jednako razmišljanje, to ne može biti dogovoreno... Oni u istom trenutku, istu situaciju, isto govore, gestikuliraju i objašnjavaju. Ovo se rijetko viđa, baš mi je bilo simpatično."

🎙️ Hrvoje Vejić: 'Pogledajte reakciju Gattusa i njegovog pomoćnika. Isti govor i gestikulacija, fenomenalna scena. Dva suradnika imaju jednako razmišljanje, to ne može biti dogovoreno... Oni u istom trenutku, istu situaciju, isto govore, gestikuliraju i objašnjavaju. Ovo se rijetko viđa, baš mi je bilo simpatično'. #StudioHNL #SuperSportHNL #HRnogomet

Posted by HRnogomet on Wednesday, September 25, 2024

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.