VEČER ZA PAMĆENJE Santini maestralno zabio "panenkom", Subašić s Monacom odigrao utakmicu za povijest

Foto: Getty Images / Guliver Image

DANIJEL SUBAŠIĆ i njegov Monaco ostvarili su jednu od najvećih pobjeda u povijesti. Francuska momčad, čiji je gol čuvao hrvatski vratar, razbila je Metz u gostima sa 7:0 u 8. kolu. Golove su postigli Thomas Lemar u 3, Valere Germain u 23, Bernardo Silva u 39, Fabinho u 68. iz penala, Guido Carrillo u 72. i 83. te Gabriel Boschilia u 89. minuti.

Novom pobjedom Monaco je ponovno preuzeo vrh, ispred Nice, koja ima dva boda manje ili i utakmicu manje. 

Poslije četiri utakmice bez pobjede, Caen je uspio slaviti protiv Toulousea s 1:0, a junak je bio hrvatski napadač Ivan Santini, koji je zabio iz penala u 64. minuti i to - Panenkom!

Zadraninu, koji je igrao do 69. minute, to je bio drugi gol ove sezone u Ligi 1, nakon onog koji je zabio u pobjedi 3:2 nad Lorientom 13. kolovoza.

Aktualni prvak PSG lako je slavio kod kuće protiv Bordeauxa s 2:0 zahvaljujući Edinsonu Cavaniju, koji je zabio u 3. i 30. minuti.

Dijon je golom Yohanna Rivierea u 90. minuti stigao do boda protiv Montpelliera 3:3, Lille je pogotkom Edera, portugalskog junaka s Eura, svladao Nancy s 1:0, dok je Nantes istim rezultatom pobijedio Bastiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.