Vaterpolska Liga prvaka: Jug i Mladost u zahtjevnim skupinama

U NEDJELJU su izvučene skupine vaterpolske Lige prvaka i osmine finala kupa LEN. Jug je svrstan u skupinu s Vasasem, Primorcem i Panioniosom, a Mladost sa Jadranom HN, Barcelonetom i Vojvodinom.

U nedjelju su izvučene skupine vaterpolske Lige prvaka i osmine finala kupa LEN. Jug je svrstan u skupinu s Vasasem, Primorcem i Panioniosom, a Mladost sa Jadranom HN, Barcelonetom i Vojvodinom. U kupu LEN već u osmini finala ispast će jedan hrvatski predstavnik, budući da igraju Priorje EB i Jadran.

"Dobili smo prilično jaku skupinu. Mislim kako će prve dvije utakmice, protiv Vasasa u gostima te protiv Primorca doma, odlučiti o našem putu u skupini. Bez obzira na snagu protivnika, naš cilj ostaje isti, četvrtfinale Eurolige", rekao je trener Juga Elvis Fatović za crowaterpolo.com.

"Izuzetno teška skupina. Barceloneta je ove sezone izuzetno jaka, Vojvodina je, recimo jučer pobijedila na gostovanju u Egeru i to bez četvorice igrača, a Jadran HN je, po meni, favorit Eurolige. Bit će teško, ali nama će ova godina poslužiti, prije svega, da vidimo kakvim snagama raspolažemo, odnosno da u prvu momčad ubacimo što više mladih igrača koji će biti okosnica kluba u narednih nekoliko godina", mišljenja je trener Mladosti Emil Nikolić.

LIGA PRVAKA:
Skupina A: Jadran HN, Barceloneta, Mladost, Vojvodina
Skupina B: Jug, Vasas, Primorje, Panionios
Skupina C: Partizan, Olympiakos, Honved, Budva
Skupina D: Pro Recco, Sturm, Honved, Kazan

LEN Trophy,  1/8 FINALA
RN Savona - CN Sabadell
Frigoconti Oradea - Posillipo Napulj
Primorje EB - Jadran Split
Leonessa Brescia - Mataro
Cattaro Kotor - NE Patras
Vougliameni Atena- Spandau 04 Berlin
Ferencvaros Budimpešta- Szeged
CN Marseille - Spartak City Volgograd

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.