Valverdeova žena noseći dijete bježi s tribine. Potresna scena nereda na Copi

Screenshot: Twitter

NEVJEROJATNI neredi obilježili su polufinale Copa Americe, u kojem je Kolumbija pobijedila Urugvaj 1:0 u američkom Charlotteu te tako izborila finale u ponedjeljak s Argentinom. No nakon utakmice nitko ne govori o nogometu, nego o neviđenom divljaštvu koje je uslijedilo.

Obitelji nogometaša Urugvaja bile su na tribini okružene navijačima Kolumbije. Po završetku utakmice Darwin Nunez, napadač Urugvaja i Liverpoola, primijetio je da Kolumbijci fizički napadaju članove njegove obitelji, među kojima i malu djecu. Razjaren se popeo na tribinu te tamo šakama krčio put kroz desetke kolumbijskih navijača do svojih najmilijih.

Ubrzo su mu se priključili i ostali urugvajski nogometaši, koji su se također morali tući sa suparničkim navijačima kako bi zaštitili obitelji. Potresna je scena kako Nunez na kraju borbe za obitelj na terenu grli svoje malo uplakano dijete, šokirano onim što je vidjelo i doživjelo. 

Sada se pojavila i druga takva snimka. Na njoj se vidi Mina Bonino, partnerica Fedea Valverdea, kako se bijegom i s djetetom u naručju spašava od kaosa koji je zavladao tribinom na kojoj je do maloprije sjedila. Bonino s asom Reala i Urugvaja ima dva sina. Jednom su 4 godine, a drugi je tek napunio jednu. Nejasno je s kojim bježi s tribine dok tamo bjesni masovna tučnjava te lete šake i čaše.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.