Valero Rivera napokon pobijedio Hrvate: "Euforija bi nas mogla skupo koštati"

VALERO RIVERA, izbornik španjolske rukometne reprezentacije, napokon je nakon nedjelje mogao odahnuti jer je u svojoj strašno bogatoj karijeri napravio ono što mu nikad nije pošlo za rukom.

> "Nije fer što se moramo vaditi protiv loših Francuza"

> Izgubili dobiveno: Hrvatska pala protiv Španjolske!

> Španjolci likuju: Obrana na čelu s Morrosom uništila Hrvate, ostavili smo srce na terenu!

Naime, Hrvatska je bila jedina reprezentacija (naravno, od onih iz prvog jakosnog razreda) koju nikada u karijeri Rivera sa svojim izabranicima nije pobijedio. No, ove nedjelje je Rivera i to učinio na Europskom prvenstvu u Srbiji.

"Znali smo da će nam obrana 6-0 koristiti jedino ako njihovi napadači budu umorni. Zato smo počeli sa 5-1, nije bilo loše, naš problem u prvom dijelu bio je napad. Kada su se u drugom dijelu umorili promijenili smo obranu i bolje smo izgledali", rekao je Rivera nakon utakmice.

"Zadovoljan sam, no preskupo bi nas mogla koštati bilo kakva euforija. Imamo dobru momčad, ali bit će jako napeto", dodao je španjolski izbornik.

Trener koji je u klupskom svijetu osvojio zapravo sve proslavio je pobjedu od 24:22 koja njegovu momčad drži na samom vrhu skupine II u drugoj fazi prvenstva. Podsjetimo, Španjolska na vrhu ima pet bodova, odnosno, jedan više od Hrvatske.

Ispred Rivere i Španjolaca su još utakmice protiv Islanda i Slovenije, u kojima će pokušati izboriti plasman u polufinale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.