kvalifikacije za sp 2022

UZNEMIRUJUĆE Paragvajac divljački slomio kičmu Argentincu. Dobio je samo žuti karton

Screenshot

BRUTALAN i iznimno opasan napad paragvajskog krilnog napadača Angela Romera na argentinskog veznjaka Exequiela Palaciosa glavna je priča s utakmice Argentina - Paragvaj (1:1) u trećem kolu kvalifikacija za SP 2022. 

U 30. minuti, sedam minuta nakon što je golom za vodstvo Paragvaja na Bomboneri postao najbolji strijelac južnoameričkih kvalifikacija za SP, Romero je divljačkim nasrtajem teško ozlijedio suparnika. 

Loptu koja je išla zrakom Palacios je odnio glavom, a Ramos se pogibeljno zakašnjelim startom, i to visoko podignutom nogom, zabio u protivnikova leđa. Da bi posljedice po Palaciosa bile gore, Romero je to napravio koljenom.

Naravno da je odmah zatim stadionom odjekivalo bolno zapomaganje teško ozlijeđenog igrača Argentine, koji nije mogao nastaviti meč. Bolničko vozilo iznijelo ga je s terena, a zamijenio ga je Lo Celso.

Zanimljivo, brazilski sudac Raphael Claus za ovakav napad je Romera kaznio samo žutim kartonom, a svoju odluku nije promijenio čak ni nakon što je pregledao snimku.

Argentinski savez jutros je potvrdio da je Palacios doživio frakturu kralježnice. Laički rečeno, Romero mu je slomio kičmu. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DIVLJAČKI START ROMERA NA PALACIOSU

Upozorenje: Video je uznemirujućeg sadržaja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.