Upoznao je Messija kad je imao 15 godina: "Jebote, u što će se ovo dijete pretvoriti?"

Foto: Twitter 

ESTEBAN GRANERO, španjolski veznjak, prisjetio se u razgovoru za El Pais svog prvog susreta s Leom Messijem.

30-godišnji Granero bio je član mlade akademije Real Madrida, igrao je za QPR i Real Sociedad, a danas nastupa za Espanyol.

Messi je u dobi od 13 godina iz Newell's Old Boysa stigao u La Masiju.

Tijekom susreta s mladom ekipom Real Madrida, Argentinac je ostavio snažan dojam na Granera koji se sjeća svakog detalja. U priču je uključen i Gerard Pique. 

"Obojica smo rođeni 1987. godine. Upoznao sam Messija kada je imao 15 godina. Igrali smo turnir u Villarrealu i odsjeli smo u istom hotelu. Bio sam u dobrom odnosu s igračima koje znam iz reprezentacije: Piqueom, Valienteom, Fabregasom... U hotelu sam naletio na Piquea. U to vrijeme stalno smo pobjeđivali Barcelonu, a Pique mi je kazao: Ova godina je naša. Odgovorio sam da nema jebene šanse. Pique mi je objasnio da Barcelona ima novog fantastičnog igrača koji će nas razbiti. Pokazao je prstom prema bazenu. Vidio sam nekog sitnog dječaka. Bio je tako malen. Sjedio je sam, noge su mu bile u vodi. Bio sam uvjeren da me Pique zafrkava. Tada sam prvi put vidio Messija", sjeća se Granero.

"Kao što je Pique i najavio, Messi nas je u utakmici razbio. Odigrao je spektakularno, bio je jak kao stijena. Način na koji je držao loptu bio je nevjerojatan, kao da mu je zalijepljena za nogu. Bilo mu je nemoguće oteti loptu. Bilo me strah pomisliti u što će se to dijete pretvoriti. 15 godina kasnije, gledam ga na terenu i razmišljam: Jebote, on je još tu", priča Granero o najboljem igrači u povijesti Barcelone. 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.