ODLAZAK LEGENDE

Uplakana kapetanica Podravke: Zadnje što nam je rekao je da nas voli

Foto: Screenshot

OD VELIKOG Zlatka Saračevića, briljantnog bivšeg rukometaša opraštaju se prijatelji, bivši suigrači i druge ličnosti iz sporta. 

Jednu od najdirljivijih poruka rekla je kapetanica RK Podravke Dragica Džono, kluba koji je Saračević vodio samo par sati prije nego je objavljeno da je preminuo. Rukometašice Podravke igrale su veliki derbi s Lokomotivom i pobijedile, a Saračević se oprostio s ekipom i otišao s rukometnog terena posljednji put.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TRENUTAK KAD JE SARAČEVIĆ NAPUSTIO DVORANU

"Cure i ja ponosne smo što nas je kroz ovakve trenutke vodio čovjek poput Saračevića. Njegove zadnje riječi bile su 'Cure, ja vas volim'. Pamtit ćemo ga kao velikog čovjeka i stručnjaka i zauvijek ću pamtiti ove tri godine. Teško mi je opisati ga. Bio je veliki čovjek, a onda i trener. I tata i prijatelj i trener, to nam je svima bio. Bilo je lijepih uspomena, ali nek ostanu među ekipom. Sjetit ću se uvijek kako nas je znao trgnuti. Prije utakmice s Lokomotivom rekla sam mu da ćemo pobijediti. Trebali smo biti skupa do lipnja, ali on nije izdržao", rekla je uplakana Džono, prenose 24sata.

Javnosti se obratila i direktorica kluba Vlatka Mihoci. "Želim najprije izraziti sućut njegovoj obitelji i svim njegovim prijateljima u ime cijelog kluba. Zlatko je vratio europske snove u Koprivnicu, rezultate i publiku u dvoranu i za to mu najveća hvala. Nažalost, nikad ne znamo što nas čeka u životu. Uvijek je bio spreman na razgovor i šalu. Hvala mu na svemu", zaključila je Mihoci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.