United nikom ne da Ronaldov broj 7 jer ga je obećao igraču kojeg još nije doveo

Foto: Profimedia

ODLAZAK Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda znači da je ikonski broj 7, koji su u klubu s Old Trafforda nosili i velikani George Best, Bryan Robson, Eric Cantona i David Beckham, ostao bez vlasnika. Iako je United blizu dogovora o transferu Wouta Weghorsta, Nizozemac neće dobiti priliku preuzeti taj broj jer ga je klub već namijenio drugom igraču kojeg još nije doveo.

Izvršni direktor Richard Arnold obećao je sedmicu Joau Felixu, Ronaldovom sunarodnjaku koji je na izlaznim vratima madridskog Atletica nakon sukoba s trenerom Diegom Simeoneom u kojem je klub zauzeo stranu argentinskog stručnjaka, piše portugalska A Bola. Atletico je napadača spreman pustiti na posudbu za oko 15 milijuna eura i preuzimanje njegove plaće od šest milijuna.

Nakon Ronaldova odlaska u Manchester Unitedu od centralnih napadača ostao je samo Anthony Martial, pa klub želi dovesti dvije prinove za tu poziciju, ali samo na posudbu. Weghorst je igrač Burnleya koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u turskom Bešiktašu, a United ga sada želi preusmjeriti na Old Trafford.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.