Umro je El Trinche Carlovich. Podlegao je ozljedama nakon što je pretučen

Screenshot: Youtube

NEKADAŠNJI nogometaš hrvatskog podrijetla Tomas Felipe Carlovich, kojeg je Diego Maradona svojevremeno proglasio najboljim na svijetu, umro je danas u 74. godini, javljaju argentinski mediji.

El Trinche se nalazio u bolnici u induciranoj komi nakon što ga je jedan mladić napao na ulici i udario u glavu, a danas je polegao ozljedama. 

Napadnut zbog bicikla

Slavni El Trinche napadnut je po noći u argentinskom Rosariju, blizu trošne kuće u kojoj je rođen prije 74 godine. Argentinski mediji pišu kako mu je napadač ukrao bicikl.

"Moj otac je imao novi bicikl, no to nije razlog za napad, jer su mu već ranije ukrali četiri stara bicikla. Sada je bez svijesti na intenzivnom liječenju, u induciranoj komi. Tako su nam rekli liječnici jer smo stigli kada je već bio unutra", rekao je Argentincima njegov sin Bruno.

Prvi potrčao u pomoć

Juan Carlos Lescano, igrač lokalne Central Cordobe, prvi mu je pritrčao na ulici.

"Kada sam došao na mjesto događaja, prepoznao sam ga, pa izašao iz automobila i počeo ga dozivati: 'Trinche, Trinche!' Imao je otvorene oči, no bio je u nesvijesti čitavo vrijeme, a onda ga je odvezla hitna pomoć. El Trinche je visok čovjek, gotovo 1,90 metara, a mladić ga je udario šakom. Ošamućen od udarca pao je i udario glavom o tlo. Bio je nokautiran."

Trinche je nogometni simbol u Rosariju, gradu gdje je rođen i Lionel Messi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.