UFC

UFC ipak otkazao event na indijanskoj zemlji, direktiva stigla s vrha TV kuće

Foto: Getty Images

KONTROVERZNA priredba UFC 249, koja se trebala održati iduće subote unatoč zabranama sportskih natjecanja zbog pandemije koronavirusa, naposljetku je ipak otkazana.

Dana White osigurao je lokaciju u kasinu Tachi Palace na indijanskoj zemlji koja nije pod jurisdikcijom državnih vlasti, a borbe su se trebale prenositi na ESPN-u, no ta televizijska kuća i njen vlasnik Disney tražili su da se event ipak ne održi te da se i ostale predviđene UFC-ove priredbe otkažu do daljnjega. 

"Sve je bilo spremno za iduću subotu, ali ESPN i Disney tražili su da se povučem", potvrdio je White Associated Pressu. "Volim i poštujem svoje partnerstvo s njima pa sam odgodio event."

White je rekao da su ga zvali s najviše zamislive razine iz Disneyja i ESPN-a da otkaže borbe. Pa iako se UFC 249, na kojem su se, između ostalih, trebali boriti Tony Ferguson i Justin Gaethje, neće održati u predviđenom terminu, White tvrdi da je izgradnja infrastrukture na privatnom otoku u punom jeku i da će se borbe tamo moći uskoro neometano održavati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.