DINAMO - TOTTENHAM 3:0

U Tottenhamu i dalje pričaju o Dinamu: "Mourinho nam je rekao neke stvari"

Foto: EPA

TOTTENHAM se 2:0 pobjedom kod Aston Ville uspio pribrati nakon šokantnog poraza kod Dinama u Europa ligi. Podsjetimo, prošlog je četvrtka prvak Hrvatske 3:0 razbio momčad Josea Mourinha i ušao u četvrtfinale Europa lige.

Mnogi igrači Spursa nazvali su poraz u Zagrebu sramotnim. Brazilac Lucas Moura je nakon pobjede kod Ville u Birminghamu otkrio o čemu se razgovaralo s menadžerom Mourinhom nakon Dinama.

"Bio je to jako loš tjedan za momčad, ali pokazali smo stav kod Aston Ville. Jedna od dobrih stvari u nogometu je to što vam ne daje previše vremena za plakanje. Razgovarali smo o onom što se dogodilo protiv Dinamo Zagreba. Trener je puno razgovarao s nama i rekao nam neke stvari koje trebaju ostati među nama", ispričao je ofenzivac Spursa za Evening Standard pa zaključio:

"Mourinho je trener s puno iskustva i pokušao nas je motivirati. To se vidjelo na utakmici s Villom. Preostao je devet utakmica do kraja prvenstva. Još uvijek imamo finale Liga kupa, a sezonu želimo završiti na najbolji način. Zajedno smo, u istom čamcu. Zajedno gubimo i pobjeđujemo. Za ono što se dogodilo u Hrvatskoj svi smo krivi. Vjerujemo u svog trenera jer znamo njegovu prošlost. Samo želimo biti uspješni u Tottenhamu."

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.