Esport

U PES se vratila legenda zbog koje su se razbijali kontroleri

FOTO: EPA-EFE

U posljednjih dvadeset godina u nogometnim smo se igrama nagledali svega pa tako i igrača s nevjerojatnim ocjenama koji su zabijali sve ili im je bilo nemoguće oduzeti loptu. Međutim, vjerojatno niti jedan nije bio toliko moćan kao Adriano u PES-u. Ocjena za balans mu je bila 98, a za snagu šuta maksimalnih 99. Na nekim turnirima igrači nisu smjeli igrati s njim u momčadi. Sada je Imperator stigao u PES 2019, a ocjena 99 i dalje je tu.

>Je li Fortnite napokon sustigao League of Legends? Evo što se gledalo u esportu

PES 2019 myClub postao je bogatiji za četiri legende Intera iz Milana. Među njim se našao i Brazilac Adriano, igrač koji je svojevremeno obilježio ne samo nogomet, već cijeli PES serijal. U PES-u 4, 5 i 6, Adriano je bio nezaustavljiv, a zahvaljujući maksimalnoj ocjeni za snagu šuta s njim ste mogli zabiti iz svake pozicije na terenu. Nažalost, travnjacima je vladao prekratko zbog problema izvan terena. Alkohol, droga i skandali učinili su svoje. Uz Adriana, Djorkaeff, Recoba i Cambiasso, su sada kao Interove legende dostupni u PES-u 2019. Potrebno je samo preuzeti besplatan dodatak koji je dostupan za sve verzije igre. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Adriano i njegovih 99 danas utjecati na igru.

Adriano Leite Ribeiro je stigao milanski Inter 2001., slijedila je posudba u Fiorentinu, zatim odlazak u Parmu u kojoj je u 37 utakmica postigao 23 pogotka te si tako osigurao povratak u Inter 2004. koji je vodio do četiri uzastopna naslova prvaka Italije. Za brazilsku reprezentaciju je u samo 48 nastupa postigao 27 pogodaka. Kratko se 2010. vratio u Europu kada ga je dovela Roma, ali ubrzo slijedi povratak u Brazil te zatim odlazak u Miami United 2016., u kojem će završiti karijeru. Svojevremeno je Zlatan Ibrahimović, koji je s Brazilcem igrao u Interu, za njega izjavio da je prava zvijer, a Šveđanin se baš ne razbacuje s komplimentima na tuđi račun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.