Nogomet, HNL

Bjelica bi protiv Kalinića i Livaje mogao dati priliku deklariranom hajdukovcu

Foto: Davor Javorovic /PIXSELL

U NEDJELJU nas očekuje derbi Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu, a Nenad Bjelica će prilikom slaganja momčadi imati donekle sužene opcije. Najviše problema je u zadnjoj liniji, gdje će zbog kartona izostati Marin Leovac, pa je gotovo sigurno da će na lijevom boku nastupiti Mario Jurčević.

Zbog ozljede koju je zadobio na okupljanju reprezentacije, u nedjelju neće igrati ni Mile Škorić, što znači da su Bjelici na stoperskim pozicijama preostali Danijel Lončar, Yevgen Cheberko i Slavko Bralić. Potonji je najiskusniji, ima 29 godina i deklarirani je navijač Hajduka. 

Dok je branio boje novosadske Vojvodine iz koje je ljetos stigao u Osijek, u intervjuu za Mozzart je rekao: "Hajduk mi je velika ljubav. Svatko tko je iz Splita voli Hajduk i to je najnormalnija stvar. Ako ne voliš Hajduk, kažu da nisi normalan. Veliki sam navijač Hajduka, pratim skoro svaku utakmicu kada mogu i, tko zna, možda jednog dana i zaigram za Bijele."

Želja mu se još nije ostvarila i Bralić će u nedjelju stajati na putu hajdukovcima kojim je potrebna pobjeda kako bi ostali u lovu za naslov. Stasiti stoper ove sezone ne dobiva puno minuta, ali je često dio postave kada se Bjelica odluči za sustav s trojicom stopera. Bralić je ove sezone startao u tri derbija, jednom protiv Dinama i dva protiv Rijeke, a Osijek je u njima upisao tri pobjede.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.