U Livajinom dresu je slavio ostanak i provocirao Šibenčane. Sad je ostao bez kluba

Foto: Božidar Radošević Instagram

GORICA je objavila kako ju napuštaju dva igrača. Riječ je o vrataru Božidaru Radoševiću i stoperu Slavku Braliću. Obojica su stigla u turopoljski klub za vrijeme zimske pauze - Bralić na posudbu iz Osijeka, a Radošević kao slobodan igrač,.ali neće ostati u hrvatskom prvoligašu. 

U 18 odigranih utakmica, Bralić je postigao tri pogotka i upisao jednu asistenciju, dok je Radošević branio u 10 susreta, od kojih je dva zaključio čistom mrežom. Ipak, vratar će ostati upamćen po incidentu s kraja sezone. On je prilikom proslave ostanka u ligi na Instagram Storyju objavio svoju fotografiju, a na kojoj nosi dres kapetana Hajduka Marka Livaje. Uz fotografiju napisao je: "Adio Jude", aludirajući na Šibenčane koje navijači Hajduka smatraju izdajnicima Dalmacije.

Radošević je u veljači 2023. godine došao u Goricu nakon što je raskinuo ugovor s Varaždinom. U Varaždin je pak stigao u srpnju 2022. godine. Rođeni Splićanin karijeru je započeo u Hajduku, za čiju prvu momčad ima 12 službenih nastupa, 18 primljenih golova i jednu utakmicu u kojoj je mrežu sačuvao netaknutom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.