NENAD BJELICA

Turci objavili posebnu klauzulu iz ugovora koji Fenerbahče nudi Bjelici

Foto: EPA

PANDEMIJA koronavirusa stvorila je probleme brojnim svjetskim nogometnim klubovima, a jedan od onih koji užurbano planiraju sljedeću sezonu je turski velikan Fenerbahče.

Ovu sezonu pišu kao izgubljenu i krenuli su u preslagivanje klupske hijerarhije pred sljedeću sezonu. Otkaz je tako dobio trener Ersun Yanal kojeg bi trebao zamijeniti Nenad Bjelica, bivši trener Dinama.

Objavljeni detalji ugovora

Turski mediji već tjednima pišu o događanjima u Fenerbahčeu, glavna tema posljednjih su dana upravo pregovori predstavnika turskog velikana i Bjelice, koje je bivši trener Dinama potvrdio za Index.

Danas se u turskim medijima pojavila informacija o tome kako su poznati i prvi detalji ugovora koji bi Bjelica trebao potpisati u Fenerbahčeu. Naime, turski TRT objavio je kako je Bjelica na stol dobio ugovor koji bi potpisao po modelu 1+3.

To znači da bi Bjelica prvo dobio jednogodišnji ugovor, a onda, ovisno o ostvarenom rezultatu i rezultatu predsjedničkih izbora u Fenerbahčeu, produljiti ugovor za još tri godine. 

O Bjelici ovisi i mjesto sportskog direktora

Ako Bjelica prihvati ponudu, a Turci pišu kako očekuju da će to učiniti do kraja tjedna, Fenerbahče će onda krenuti na sljedeći korak u svom preslagivanju hijerarhije.

Novo ime trebalo bi doći i na funkciju sportskog direktora, a riječ je o Emreu Belozoglou, nogometašu Fenerbahčea koji će se na kraju sezone umiroviti upravo zato da bi postao sportski direktor. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.