Turbo Rebić na naslovnici Gazzette: Vratio se kao drugi čovjek

Foto: EPA-EFE

ANTE REBIĆ završio je na naslovnici današnjeg izdanja Gazzette dello Sport koja mu je posvetila veliki tekst.

Hrvatski napadač bio je jedan od najboljih Milanovih igrača prije nego što je Serie A prekinuta zbog krize s koronavirusom. Rebić je došao u Milan na početku sezone na dvogodišnju posudbu iz Eintrachta, ali se nije uspio nametnuti.

"Onda je došla zimska pauza i Ante se vratio kao novi čovjek u Milanello. U 2020. godini je u 485 minuta zabio šest golova u prvenstvu i jedan u kupu i pokazao se kao moćan igrač. Milan je razmišljao o tome da ga vrati Eintrachctu, ali sad se razmatraju opcije kako otkupiti sjajnog Rebića", piše Gazetta dello Sport.

Rebić je trenutačno u Milanu u kojem čeka što će biti s ovom sezonom Serie A, odnosno hoće li se ona nastaviti ili će biti prekinuta.

"Očekivao sam da ću proigrati jer sam zadnjih sezona u Eintrachtu bio dobar. Čekao sam svoju priliku, ali imam još puno prostora za napredak. Moj ostanak u Milanu? Trenutačno nije vrijeme za razgovor o tome, ali mogu reći da ovdje uživam. Grad je fantastičan, a momčad je sve bolja. Došao nam je i Ibrahimović koji već svojom pojavom jako puno znači svima nama. Što će biti dalje, vidjet ćemo, ali zasad je najvažnije da smo svi zdravi", rekao je Rebić za Gazzettu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.