Tudorov igrač: Nismo znali da nam je remi dovoljan za Europa ligu

Foto: EPA

MARSEILLE Igora Tudora poražen je 2:1 od Tottenhama na Velodromeu u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka i tako je ispao iz Europe. Do posljednjih sekundi imao je rezultat 1:1, koji ga je kao treću ekipu u grupi vodio u nokaut-fazu Europa lige, ali gol Pierrea-Emila Hojbjerga u posljednjim sekundama zakucao ga je na dno tablice.

Igrači i trener Marseillea žalili su se na nemogućnost komunikacije na samom kraju utakmice. Jedan od glavnih igrača francuske momčadi i sinoćnji strijelac Chancel Mbemba rekao je da igrači u posljednjim trenucima utakmice nisu znali da im je remi dovoljan za Europa ligu: 

"Na terenu nismo znali što se događa, ali ljudi na klupi su znali. Nije bilo komunikacije. Ljutimo se jer nam se ovo dogodilo na kraju utakmice, ali nismo znali. Naša pogreška", rekao je kongoanski nogometaš za francuski RMC Sport.

Tudor: Ništa nismo čuli

"U posljednjim minutama vladala je potpuna pomutnja, bilo je galame. Nažalost, to nas je koštalo. Na kraju sam tražio od igrača da ne idu previše naprijed, da se ne bi raspale linije. Ali bilo je puno buke, riječi nisu dopirale do mojih nogometaša. Oni su jednostavno samo htjeli postići pogodak", rekao je Tudor, koji je bio vidno uznemiren i razočaran nakon teškog poraza.

"Nisu čuli, bilo je puno buke. Nismo se zamarali ostalim rezultatima u skupini. Htjeli smo da igrači mislima ostanu isključivo u igri te da ne razmišljaju o ostalim okolnostima", rekao je Tudor. Osvrnuo se i na prvi Tottenhamov gol: "Nismo dobro krenuli u drugu trećinu. Primili smo gol, zatim smo opet počeli dominirati, ali bilo je kasno. To je jednostavno nije bilo dovoljno."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.