hnl

Tudor najavio pojačanje, Ohandza je u Splitu. Saznali smo vraća li se u Hajduk

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

FRANCK OHANDZA ZOA, Kamerunac koji je bio veliki ljubimac navijača Hajduka, nedavno je ponovno postao slobodan igrač.

Prije nešto manje od dvije godine Hajduk je prodao Francka Ohandzu u Kinu, točnije klub Shenzhen FC, u kojem je u 23 nastupa upisao čak 18 pogodaka uz 11 asistencija.

Kamerunski napadač objavio je nedavno fotografiju iz jednog restorana u Splitu, a trener Hajduka Igor Tudor na posljednjoj presici govorio je o pojačanjima.

Unatoč tome što je Ohandza u Kini imao godišnju plaću od 1,2 milijuna eura, a šanse za njegov povratak u Hajduk su male, prije manje od mjesec dana kontaktirali smo njegovog agenta i pitali ga ima li šanse da se Kamerunac vrati na Poljud.

"Franck je raskinuo ugovor s kineskim klubom, ali nije vjerojatno da će se vratiti u Hajduk. Njegova primanja premašuju milijun eura i Hajduk mu ne može dati ugovor kakav bi on mogao tražiti s obzirom na svoj status", rekao nam je tada Marjan Šišić i dodao: 

"Sada je ozlijeđen i još barem četiri mjeseca neće igrati, ali kad se oporavi, vjerojatno će potražiti novi angažman u Kini jer iza sebe ima dvije sjajne sezone pa mu ne bi trebalo biti teško naći klub. Dakle, Hajduk iz objektivnih razloga nije opcija, ali neću reći da je povratak potpuno nemoguć. Nikad se ne zna", zaključio je Ohandzin menadžer koji nam je i danas potvrdio kako je stanje nepromijenjeno. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.