Premiership

Trener Tottenhama: Kane je naš igrač. Točka

Foto: Guliver Image

NOVI trener Tottenhama Nuno Espirito Santo kazao je da ne sumnja u privrženost Harryja Kanea tom klubu.

Kane je prije početka Europskog prvenstva javno izrazio želju za napuštanjem Tottenhama, a za njega su zainteresirani Manchester City, Chelsea i Manchester United.

City je za njega poslao ponudu, ali Tottenham je odbio

City je za njega poslao službenu ponudu u lipnju, a ona je iznosila 100 milijuna funti. Međutim, Tottenham je odgovorio negativno.

Nuno je na prvoj konferenciji za medije kao trener Tottenhama govorio o statusu svog najboljeg igrača, poručivši da će on biti privržen klubu.

Kane želi ići, ali trener računa na njega

"Nemam sumnje u svojoj glavi. Harryju želim da se oporavi i dobro odmori. Kada dođe ovdje, on će osjećati da mora biti predan kako bi bio bolji. Mi smo ambiciozni i želimo raditi dobro, a računamo na Harryja u tome. Harry je naš igrač. Točka. Nema potrebe pričati o nečemu drugom. Sada je vrijeme da se on odmori. Kada se vrati, imat ćemo dobar razgovor. Iščekujem njegov dolazak u ekipu", rekao je Nuno.

Kane ima još tri godine ugovora s Tottenhamom, ali iako spada među najbolje igrače Premiershipa, u kojem je prošle sezone s 23 gola bio najbolji strijelac, još uvijek nema osvojenu titulu u karijeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.