Trener Salzburga: Je li Dinamov gol bio čist? Inače to ne komentiram, ali...

Foto: EPA

DINAMO je u četvrtom kolu Lige prvaka na Maksimiru remizirao 1:1 s RB Salzburgom i tako si umanjio šanse za prezimljavanje u Europi. Salzburg je poveo golom Nicolasa Seiwalda, Robert Ljubičić je poravnao, ali više od toga nije išlo za danas vrlo dobri Dinamo. Nakon utakmice se oglasio trener Salzburga Matthias Jaissle.

Osvojili smo bod i to govori da smo nešto dobili. Dinamo je vrlo jak kad igra kod kuće, to smo vidjeli, ali smo i mi dobro igrali. Nismo savršeno igrali svih 90 minuta, mogli smo zabiti pobjednički gol. Osvojili smo četiri boda protiv Dinama, s najmlađom ekipom skupine. Ušli smo jako dobro, nismo Dinamu dali puno šanse pa smo zabili gol. Pokušali smo ostati u igri, ali nakon toga je Dinamo preuzeo, nismo mogli oduzeti loptu i tada postaje teško", rekao je na konferenciji za medije.

"Vjerujem sucu"

"Dinamo je vrhunska momčad ima puno individualne kvalitete puno, kod kuće igra savršeno i moramo nadići tu fazu kad je Dinamo uzeo kontrolu. U drugom poluvremenu smo od 60. minute nabili pritisak i imali nekoliko šansi, pa velike šanse, ali s mladom momčadi osvojiti bod ovdje je izniman rezultat", rekao je trener Salzburga

Komentirao je i Dinamov pogodak, koji je sudac morao pregledati. "Ne komentiram odluke sudaca, ali dobro je procijenio gol, pogledao je snimku i vjerujem mu, jako je dobro sudio cijelu utakmicu", rekao je Jaissle.

"Roko je ušao i dobro krenuo, pokušao je ekipi dodati energije kao napadač i uspio je u tome. Nažalost, htio sam da zabije gol u svom gradu", pohvalio je trener Salzburga na kraju mladog hrvatskog reprezentativca Roka Šimića.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.