Eurokup

Trener Mornara kroz suze: Ovo je pobjeda za predsjednika i sve u bolnici

Foto: Screenshot

KOŠARKAŠI Mornara i Budućnosti odigrali su povijesnu utakmicu u Eurokupu. Bio je to prvi crnogorski okršaj u nekoj europskoj utakmici, a pobjedu je odnio Mornar koji je slavio rezultatom 85:82.

Mornar je do pobjede stigao zahvaljujući Isaiahu Whiteheadu koji je pogodio trojku u posljednjim trenucima.

Ovo je velika pobjeda za Mornar u svakom smislu, a posebno zbog toga što se zbog koronavirusa u bolnici nalaze pojedini članovi kluba uključujući i predsjednika Đorđija Pavićevića, koji je ujedno trenerov brat.

"Kakva utakmica! Želim čestitati mojim igračima. Ovo je pobjeda za našeg vlasnika koji je u bolnici, za našeg tim menadžera koji je u bolnici i za sve ozlijeđene momke. Želio bih da čestitam mojim igračima, jer su ostavili srce na terenu. Pobjeda u posljednjoj sekundi, velika pobjeda koja će nam, nadam se, mnogo pomoći u nastavku sezone", kroz suze je nakon utakmice kazao trener Mornara Mihajlo Pavićević.

Otkrio je kako se njegova momčad nosila s brojnim problemima nastalih zbog koronavirusa.

"Ostat će zapisano da je ovo bio prvi derbi Mornara i Budućnosti u Europi. Drago mi je da smo bili sudionici ovoga. Za malu zemlju kao što smo mi činjenica da se dvije ekipe susreću u Eurokupu je nevjerojatna. Ušli smo u psihozu. Svako dva dana radili smo testove, čekali rezultate. To uopće nije prijatno, a onda je na svakom testiranju neko ispadao, ili stručni štab ili igrački kadar. Ne znaš što da radiš, kako da radiš, vjerujem da nas je ova utakmica vratila. Nadam se da ćemo imati sreće da nas koronavirus ubuduće zaobiđe, da ćemo moći da se vratimo normalnom treningu", rekao je Pavićević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.