Trener Istre: Hajduk dolazi s hordom navijača, ali već smo ga pobijedili na Poljudu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

ISTRA i Hajduk u nedjelju u 15 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli igraju utakmicu 16. kola SuperSport HNL-a. Splitska momčad nakon reprezentativne pauze u završnicu hrvatskog prvenstva ulazi kao vodeća momčad lige s 33 boda. Rijeka je druga s 28 bodova i utakmicom manje, dok treći Dinamo ima 24 boda i dvije utakmice manje. Istra je osma s 14 bodova. Trener Istre David Catala i branič Dario Marešić najavili su utakmicu na konferenciji za medije.

"Za nas će ovo biti test i veliki izazov, jedna jako dobra utakmica za igrače u kojoj će sigurno uživati. Dat ćemo sve od sebe, natjecati se i pokušati uzeti sva tri boda. Očekujem da se moja ekipa natječe, da svaki igrač da svoj maksimum i da budemo hrabri. Znamo da je Hajduk trenutno prvi na tablici i da dolazi s hordom navijača, znamo da imaju vrlo kvalitetne igrače, ali vjerujem u svoje igrače.

Već smo ih pobijedili na Poljudu, trebamo to ponoviti i imati bolji intenzitet i mentalitet od njih, trebamo vjerovati. Ako budemo kompaktni i sigurni u sebe, vjerujemo da imamo šanse. Ako pustimo srce na terenu, možemo biti jednako kvalitetna momčad, ako smo kao jedan", rekao je Catala.

Marešić: Hajduk prvi na tablici i pred njim je veći pritisak jer svi očekuju da će nas dobiti

"Nadamo se da ćemo ponoviti rezultat s prošle utakmice u Splitu, iako smatram da je ovo sada skroz drugačija utakmica. Oni su promijenili trenera, mi smo se digli kao ekipa od tada. Jedva čekamo da sutra krene utakmica, bit će pun stadion i to je ono što svaki igrač želi.

Oni su prvi na tablici i pred njima je veći pritisak jer svi očekuju da će nas dobiti, ali mi smo spremni i znamo da trebamo dati 100 posto jer bez toga ne možemo do bodova. Kod nas nema pritiska, tu smo da igramo i uživamo u utakmici jer smo svjesni naše kvalitete i svjesni smo da ih možemo dobiti.

Ove dvije pobjede zaredom su nas baš digle i dale nam samopouzdanje. Želimo pobijediti sutra. Želim da sutra svatko da sve od sebe, kao i u svakoj utakmici, i da jednostavno uživamo u trenutku. Bit će top utakmica i jedva je čekamo", izjavio je Marešić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.