Trener Gorice: Dinamo i Rijeka se bore za prvaka, njima je svaka utakmica finale

Screenshot: HNK Gorica

GORICA i Dinamo u subotu od 19 sati na rasprodanom stadionu u Velikoj Gorici igrat će utakmicu 30. kola SuperSport HNL-a. Dinamo se nalazi na drugome mjestu sa 60 bodova, pet manje uz utakmicu manje od vodeće Rijeke. Gorica je šesta s 35 bodova, a njezin trener Rajko Vidović najavio je utakmicu na konferenciji za medije.

"Očekuje nas izuzetno jaka utakmica. Kao i svaka druga, ova nosi tri boda, možemo pobijediti, možemo izgubiti. Spremamo se, dobro radimo, veselimo se suboti i utakmici s Dinamom. Imaju individualce i vrhunsku kvalitetu te su možda u najbolje vrijeme ušli u top formu, pogotovo s dvije pobjede nad Hajdukom i doma s Istrom. Ali, i moji dečki dobro i naporno rade, što su pokazali u zadnje tri utakmice.

Vjerujem da ćemo biti dobri. Dinamo i Rijeka se bore za prvaka, njima je svaka utakmica finale. No, nema razloga da i mi tako gledamo. Dosta je bodova u igri, i mi se nečemu nadamo. Neće biti lako, Dinamo je favorit, ali nikome u Gorici neće biti lako niti će lako uzeti bodove. Podvući ćemo crtu kada odradimo 90 minuta", rekao je Vidović.

"Moram biti zadovoljan kada vidimo u kakvoj smo negativnoj seriji bili"

Vidović je u ožujku preuzeo Goricu nakon odlaska trenera Dinka Jeličića. Gorica je s njim pobijedila Varaždin (4:2) i remizirala s Lokomotivom (1:1). "Moram biti zadovoljan kada vidimo u kakvoj smo negativnoj seriji bili, a sad smo povezali tri utakmice bez poraza. Sigurno možemo bolje, vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti i biti sve bolji", dodao je Vidović.

Seniorskom sastavu Gorice priključen je Luka Vrzić (17), mladi hrvatski reprezentativac. "Luka je provjeren u svojem uzrastu. Put Gorice mora biti u tom smjeru forsiranja mladih igrača. Na njima će biti koliko će to koristiti. Ne smijemo štetiti rezultatu, to moramo dobro procijeniti", objasnio je Vidović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.