Transferi

TRANSFERI Jedan potpis razočarao talijanske velikane, Inter ima novu želju

Grafika: Index

ZAVRŠIO je još jedan dan u kojem smo iz minute u minutu pratili zbivanja na tržištu igrača, a u istom ritmu nastavljamo već sutra ujutro kada očekujemo nove informacija o transferima Neymara, Pogbe i ostalih zvijezda. 

22:30 - BBC javlja da je PSG odbio sve ponude za Neymara! Brazilčeva sudbina sada je još neizvjesnija. 

22:00 - Nicolo Zaniolo potpisao je novi ugovor s Romom, ostaje igrač Rimljana do 2024. godine! Veliko je to razočaranje za brojne talijanske velikane koji su htjeli dovesti Zaniola, u prvom redu za Inter. 

21:30 - Sempre Inter piše da Inter želi dovesti Chiesu iz Fiorentine. Spominje se cifra od oko 50 milijuna eura. 

21:00 - Mundo Deportivo je objavio detalje ponude koju je Ajax poslao za Olma. 

20:30 - Agent Philippea Coutinha stigao je u Barcelonu, piše Goal. Došao je kako bi s upravom dogovorio uvjete pod kojima bi Coutinho trebao otići iz Barcelone. Katalonci ga se žele riješiti, a glavni kandidati za kupce su Bayern i PSG.

20:00 - Pape Cheikh iz Lyona odlazi na posudbu u Celtu Vigo.

19:30 - Ajax je poslao ponudu za Danija Olma, piše Sport. Činilo se da Olmo ostaje u Dinamu, ali Španjolci pišu o ponudi koja se teško odbija.

19:00 - Calciomercato prenosi Gazzettu koja piše da je Mandžukić odlučio gdje želi nastaviti karijeru, a riječ o njemačkom prvaku Bayernu. Sada je sve na Niki Kovaču i upravi bavarskog kluba.

18:30 - Daniel Sturridge danas putuje u Tursku kako bi sve dogovorio s Trabzonsporom, čiji bi novi igrač trebao postati. Turci mu nude ugovor na dvije godine uz opciju produljenja za još jednu i zaradu od 3 milijuna eura godišnje. 

18:15 - Bayer Leverkusen odustao je od dovođenja Danija Olma, izjavio je njihov sportski direktor Simon Rolfes, čije riječi prenosi Kicker. Tvrde kako ovoga ljeta nisu u stanju financirati tako velik transfer.

17:40 - Bayern bi mogao Manchester Cityju poslati ponudu za transfer Leroya Sanea bez obzira na njegovu ozljedu, ali u siječnju. Nova je to ideja koja dolazi od Hasana Salihamidžića i Nike Kovača, piše Bild.

17:20 - Lyon je objavio da je doveo Jeffa Reinea-Adélaïdea iz Angersa. Platili su ga 25 milijuna uz pet milijuna eura bonusa. 

17:00 - Di Marzio javlja da je Balotelli na korak od dogovora s Brescijom. Nije poznato pod kojim uvjetima, ali jasno je sada kako će pojačati ovaj kultni talijanski klub. 

16:30 - Portugalski novinar Bruno Andrade tvrdi da se Barcelona želi riješiti Coutinha pod svaku cijenu. Moguće destinacije su Bayern i PSG. 

16:15 - Real Betis doveo je Borju Iglesiasa, napadača Espanyola kojeg su već neko vrijeme ciljali kao pojačanje. Igrač je bio velika želja novog trenera Rubija. 

16:00 - Luka Jović pred odlaskom je iz Real Madrida! Engleski Mirror piše da bi klub trebao napustiti kao posuđen igrač, ali nije nemoguće ni da ga Real proda. Navodno njegov stil igre ne odgovara Zidaneu. 

14:00 Sanchez odlazi?

The Sun javlja da bi Roma mogla dovesti na posudbu Alexisa Sancheza, čileanskog nogometaša koji je jedan od najvećih promašaja u povijesti Manchester Uniteda. Trener engleskog velikana Ole Gunnar Solskjaer ne vidi Sancheza u svojim planovima, a United traži klub koji bi preuzeo barem dio njegove velike plaće.

12:30 Monaco želi trojicu igrača Juventusa

Nakon dovođenja Ben Yeddera Monaco se okreće igračima Juventusa. Talijanski mediji javljaju da su Daniele Rugani, Blaise Matuidi i Mario Mandžukić na popisu želja Monaca. Rugani je navodno najveća želja, ali i najteži zadatak za upravu Monaca jer je sve dogovorio s Romom. 

11:30 Balotelli odustao od Brazila

Izgleda da je Mario Balotelli odbio ponudu Flamenga i odlučio potpisati za Bresciju. Talijanski klub mu je ponudio milijun eura godišnje uz bonuse za golove, nastupe i ostanak u prvoj talijanskoj ligi. 

Čeka ga trogodišnji ugovor.

10:30 Rodrigo u Atleticu

Rodrigo se pozdravio sa suigračima u Valenciji. Svakog trenutka očekuje se njegov potpis za Atletico Madrid koji će ga platiti 60 milijuna eura. U Valenciju je stigao prije pet godina iz Benfice, a prošle sezone je zabio 17 golova u 45 nastupa.

10:00 Monaco doveo Ben Yeddera

Novi igrač Monaca je Wissam Ben Yedder. Francuski prvoligaš aktivirao je njegovu odštetnu klauzulu u ugovoru sa Sevillom i doveo ga za 40 milijuna eura, što je najveći izlazni transfer u povijesti Seville. 

U posljednje dvije godine 29-godišnji napadač probio se i do francuske reprezentacije. U Sevilli je bio od 2016. godine i zabio je 70 golova u 138 nastupa.

9:00 Džeko ispašta zbog Icardija

Edin Džeko već mjesecima čeka dogovor Rome i Intera. Bosanskohercegovački napadač želi se iz Rima preseliti u Milano, ali problem mu stvara činjenica da se klubovi ne mogu dogovoriti oko visine odštete.

Posljednji pokušaj dogovora pokvario je Mauro Icardi, napadač koji iz Intera želi otići samo u Juventus. Icardi je mogao biti dio Džekinog transfera u Inter, ali je odbio odlazak u Romu koja bi za njega dala Džeku i 40-50 milijuna eura. 

8:30 Rakitić ne želi u PSG

"Barcelona nije ponudila Ivana Rakitića francuskom prvaku PSG-u niti je PSG tražio hrvatskog reprezentativca", izvijestile su novine Mundo Deportivo pozvavši se na neimenovane izvore. 

"Upućeni izvori su nam, međutim, rekli kako Hrvat nije valuta za razmjenu. Niti Rakitić želi otići onamo niti ga Barcelona namjerava poslati. A ni PSG nije poslao ponudu za njega", piše Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni.

Te novine navode kako su Philipe Coutinho i Nélson Semedo mogući dio paketa u zamjenu za Neymara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.