NAVIJAČI

Torcida zapalila tribine u Varaždinu, zastava i posljednje zbogom Josipu Briškom

Foto: Pixsell

PET tisuća i sto trideset gledatelja na Gradskom stadionu u Varaždinu pratili su susret Varaždina i Hajduka. Splićani su slavili 3:0 u 2. kolu HNL-a. Varaždin neće dugo pamtiti prvu utakmicu kod kuće, nakon sedam godina izbivanja iz prve lige.

Torcida je izdominirala na tribini, stotine navijača Hajduka do kraja susreta nisu prestali s navijanjem, a rezultat Hajduka bio je detonator za veliku feštu. 

Navijači Hajduka u drugom poluvremenu, u 60. minuti priredili su veliku bakljadu. Skandirali su protiv HNS-a. Nisu zaboravili uputiti posljednji pozdrav Josipu Briškom, hrvatskom vojniku koji je izgubio život u Afganistanu, na tribini su njemu u čast razvili hrvatsku zastavu.

Prije kraja susreta, Torcida je dugo skandirala "Vi niste Varteks" i poručila domaćinu da je projekt uhljeba transparentom preko tribine. Hajduk, inače, održava suradnju s navijačkim Varteksom, klubom koji je nastao nakon stečaja nekad slavnog prvoligaša i u ratu frakcija u Varaždinu stao je na stranu projekta koji je krenuo ispočetka, od županijske lige.

Prije utakmice u Varaždinu je uhićeno 11 osoba zbog remećenja javnog reda i mira i razbijanja po hotelu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.