Toplak dao otkaz u Varaždinu: Zajedno sa Katalinićem i Vulićem kandidat za trenera Cibalije

SAMIR TOPLAK je raskinuo ugovor s posljednjeplasiranom momčadi HNL-a, koja nakon šest kola ima jedan bod, ali što je još gore, nema "ni za benzin".

Potpuno obespareni Varaždin, u kojem već mjesecima traje egzodus igrača, ostao je bez čovjeka koji je u klubu bio, čak, i više nego trener. Naime, dok su varaždinski nogometaši "zarađivali" za kruh u kvalifikacijama za Europa ligu, upravo je Samir Toplak bio osoba koja je čuvala klub da u potpunosti ne propadne.

"Ovo je postalo neizdrživo. Gori nam pod petama, a u klubu nema žive duše. Ove sezone se nitko iz uprave nije ni jednom spustio u svlačionicu. Znam samo da je na snazi politika kluba da se igrači puštaju bez odštete ako oproste dugove, a da se dovode igrači koji „ništa ne koštaju“. To je potpuno promašena politika! U proteklih dva mjeseca klub je napustilo deset standardnih igrača. Uzmite bilo kojem klubu na svijetu deset igrača i vidjet će te što će se dogoditi. Ovo više nema smisla. Dobro ću razmisliti hoću li ostati u klubu.", izjavio je prije mjesec dana Toplak za e-varaždin.

Čini se kako se stvari nisu pomaknule nabolje u međuvremenu, stoga je Toplak odlučio raskinuti ugovor sa "krojačima", i potražiti sreću u nekom drugom klubu. 

"Predsjednika kluba sam obavijestio da više ne mogu i ne želim raditi u ovim uvjetima. Nije mi bilo lako donijeti tu odluku, ali više stvarno ne mogu. Srce mi se para, ali odlazim i to je konačno", izjavio je Toplak za e-varaždin.

Jaka konkurencija za novog trenera Cibalije: Katalinić, Vulić, Toplak...

Zbog loših rezultata u prvenstvu Cibalija je uručila otkaz treneru Stanku Mršiću. Na novo otvoreno radno mjesto javilo se nekoliko kandidata, a među njima je dakako najzvučnije ime Ivana Katalinića, koji je neočekivano dobio otkaz u Splitu.

"Ne mogu vam reći tko će biti novi trener Cibalije jer se Nadzorni odbor sutra ujutro sastaje oko 10 sati, gdje će se raspravljati o novom treneru. Jedino što mogu potvrditi da je među kandidatima za trenera gospodin Toplak, ali tu su jaka trenerska imena poput gospodina Katalinića, Vulića", izjavila je glasnogovornica Cibalije, Mirjam Jukić.

Varaždinci u potrazi za trenerom: Tomica Kocijan nastavlja "pasiju" Samira Toplaka?

"Da me pozovu, odnosno kada me pozovu, sigurno da bi mi bio veliki izazov, jer Varteks je uvijek bio moj klub. Jednako tako, svjestan sam problema, i težine zadatka, ali o svemu više ako dođe do kontakta", izjavio je Kocijan, koji je najvjerojatnije i najsigurniji kandidat za nastavljanje "muke po Toplaku". Varaždin sve više i više tone, samo je pitanje gdje je dno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.