NAGRADNA IGRA

Tonći Kukoč: Zašto baš ja zaslužujem PlayStation 5? Nemam klub pa da negdje igram

Foto: Guliver, Index.hr

BIVŠI Hajdukov bek i zločesti dečko hrvatskog nogometa Tonći Kukoč ove je sezone bez angažmana, ali zaželio se nogometa pa je pomoć odlučio potražiti uz pomoć Index Oglasa.

U tijeku je nagradna igra u kojoj se može osvojiti PlayStation 5, a za ulazak u konkurenciju potrebno je samo na Facebooku lajkati Index Oglase, u komentaru napisati zašto biste baš vi trebali dobiti PS5 i tagirati prijatelje koje ćete pozvati na igru.

Kukoč se javio duhovitim, samoironičnim komentarom: "Trenutno nemam klub, pa da bar negdje igram dok ne nađem klub." Ime pobjednika ili pobjednice bit će objavljeno 21. studenog u podne.

Danas 31-godišnji nogometaš karijeru je započeo u Hajduku, odakle je 2013. otišao u talijansku Bresciu. Kasnije je igrao za CSKA iz Sofije, Livorno, Como, Zrinjski iz Mostara te mađarske Honved i Kisvardu, a početkom godine vratio se u Hrvatsku i odigrao polusezonu u drugoligašu Opatiji.

Prije sedam godina na splitskom turniru Četiri kafića pojavio se u majici s prekriženim grbom HNS-a na kojem je umjesto kratice saveza pisalo Mafia, a ispod toga poruka "gotovo je, gotovo". Zbog vrijeđanja HNS-a disciplinska komisija kaznila ga je s 10.000 kuna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.