Tomić: Najteže je igrati ovakve utakmice, nismo očekivali da će biti ovako teško

Foto: Igor Soban/PIXSEL

U SUSRETU 33. kola HNL-a Lokomotiva je svladala Inter iz Zaprešića na stadionu u Kranjčevićevoj ulici s 3:1 (1:0).

Lokomotiva je povela preko Markovića koji je preciznim udarcem s 20-ak metara iskoristio lijepu povratnu loptu Tucija. Inter je poravnao početkom nastavka kada je Mamut odlično reagirao na oštro ubacivanje Mitrovića, ali gosti iz Zaprešića nisu uspjeli zadržati bod jer je vratar Matković u samoj završnici srušio Budimira, a Tolić je bio siguran izvođač kaznenog udarca za 2:1. Konačnih 3:1 postavio je Jakić u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

S ova tri boda Lokomotiva se učvrstila na drugom mjestu. Sada ima 60 bodova, četiri više od trećeg Osijeka, a šest više od četvrtog Hajduka koji će igrati međusobno u nedjelju na Poljudu. Inter je i dalje posljednji sa 17 bodova, sedam manje od devete Istre 1961.

"Najteže je igrati ovakve utakmice u kojima su bodovi unaprijed upisani. Pretpostavljali smo da će biti zahtjevna utakmica, ali nismo očekivali da će biti ovako teško. Na kraju nas je i sreća pomazila, ali bez sreće nema ni velikih ostvarenja", rekao je trener Lokomotive Goran Tomić nakon utakmice.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.