"To što Saudijci nude Hendersonu je ludo, ne znam što uopće vide u njemu"

Foto: EPA

JORDAN HENDERSON, 33-godišnji veznjak i kapetan Liverpoola, blizu je odlaska s Anfielda. Želi ga saudijski Al-Ettifaq, klub koji vodi legenda Liverpoola Steven Gerrard, a navodno mu nudi oko tri milijuna eura mjesečne plaće za transfer. Henderson je u Liverpoolu od 2011. godine, dosad je odigrao 492 utakmice i 2015. godine naslijedio upravo Stevena Gerrarda u ulozi kapetana.

S Liverpoolom je 2019. godine osvojio Ligu prvaka, a godinu kasnije bio i prvak Engleske. Bogata ponuda, prema engleskim medijima gotovo četverostruko veća od primanja koje sad ima, iznenadila je nekadašnjeg Liverpoolovog igrača Jermainea Pennanta. Inače, Henderson je pod ugovorom do kraja sezone 2024./25.

"To je ludo, nije mi jasno što vide u njemu. Pa to je Jordan Henderson, ne Messi. Samo Jordan Henderson. Bio je dobar kapetan Liverpoola, ali ne bih rekao da je igrač koji radi razliku. Malo je zabijao i malo asistirao. Ne mogu se sjetiti neke utakmice u kojoj se on istaknuo, neke za koju bih rekao: 'Da, zbog toga smo ga doveli'", rekao je Pennant.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.