To mogu samo Argentinci: "Zapaliti" tribine tako da stadion zatvori minstarstvo sigurnosti!

NAKON što su navijači ispalili ogromnu količinu vatrometa i baklji u pobjedi svog Veleza nad Banfieldom (2:0) u 13. kolu argentinske Clausure, ministarstvo sigurnosti zatvorilo je stadion.

U posljednjim minutama nogometne utakmice, pri vodstvu svoje momčadi, navijači domaćeg Veleza odlučili su pogotke proslaviti vatrometom i paljenjem baklji nakon kojeg je iz Argentinskog nogometnog saveza došla odluka o zatvaranju stadiona da bi se istražilo kako se toliko spomenute pirotehnike uopće našlo na stadionu.

"Klub je primio obavijest o zatvaranju stadiona" potvrdio je dopredsjednik Veleza Julio Baldomar.


"Baklje i vatromet nisu mogli biti unešeni u zastavama i bubnjevima jer je bilo previše pirotehnike da bi neprimjetno prošli pored osiguranja2 izjavio je tužitelj Martin Lopez Zavaleta.

Budući da je stadion zatvoren do daljnjega, Velez će morati potražiti alternativni za prvu utakmicu četvrtfinala kupa Libertadores, koja je na rasporedu u četvrtak, u kojoj dočekuju paragvajski Libertad. Nagađa se da bi zamjena mogla biti stadion River Platea Monumental ili travnjak Boca Juniorsa Bombonera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.