regija

Tinejdžer saznao da je prvi Đokovićev protivnik u 2022. Pogledajte mu reakciju

Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ saznao je tko će mu biti protivnik u prvom meču koji najbolji tenisač svijeta igra ove godine u Dubaiju, nakon afere u Australiji, jedne od glavnih svjetskih tema 2022. Viralna je reakcija talijanskog tinejdžera u trenutku kada mu je ždrijeb dodijelio Đokovića, s kojim ga veže lijepa priča.

Tinejdžer s posebnom pozivnicom prvi Đokovićev protivnik nakon afere o kojoj je brujao svijet

Lorenzo Musetti (19) je 57. igrač ATP ljestvice i u ponedjeljak će sa svjetskim brojem 1 otvoriti ATP turnir kategorije 500 u Dubaiju, koji se igra za nagradni fond od 2.7 milijuna dolara. Đoković je ovaj turnir osvajao pet puta, zadnji trijumf tamo mu je iz 2020. Sada mu je prva prepreka na putu prema novom naslovu u Emiratima tenisač koji je uz Andyja Murraya i Maleka Jazirija dobio posebnu pozivnicu organizatora.

Viralna snimka: Evo kako je Musetti reagirao kada je izvukao svog "pilota"

Hit je postala snimka sa ždrijeba u Dubaiju. Kada je prilikom izvlačenja parova prvog kola Đokovićevo ime izašlo uz Musettijevo, dvoranom se prolomio glasan uzdah i pljesak okupljenih jer se konačno na rasporedu turnira vidi ime najboljeg tenisača svijeta.

Samo par sekundi kasnije, kada su shvatili da je s njima u prostoriji tinejdžer koji na neki način ulazi u povijest, reakcije su postale još oduševljenije. Svi su gledali u Musettija, a on se smijao i pokrivao lice rukama. 

Protiv Đokovića je u Roland Garrosu bio nadomak senzacije, zatim ga je Broj 1 vozio u Wimbledon

Njega i Đokovića inače vežu dvije sjajne priče. Musetti je na Roland Garrosu prošle godine bio senzacija. Na prvom Grand Slamu karijere došao je do osmine finala i tako postao tek šesti tenisač od 2000. kojem je to uspjelo u debiju na najvećim turnirima. U četvrtom kolu je protiv Đokovića vodio 2:0 u setovima, ali je na kraju predao meč u petom setu

Ljetos je Musetti imao važan ispit na fakultetu, zbog čega je, kao i zbog strogih mjera borbe protiv korone, malo nedostajalo da propusti nastup na Wimbledonu. Spasio ga je Đoković, koji ga je svojim privatnim avionom prevezao do Londona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.