"TI SI ZVEZDIN ČETNIK" Grobari bošnjačkog košarkaša dočekali pjesmom za Prosinečkog

Screenshot

NAVIJAČI Crvene zvezde bojkotiraju utakmice košarkaškog kluba jer je doveo Alena Omića, igrača koji je Bošnjak. 

Delije u svojem klubu ne žele Albance, Hrvate i muslimane, što su prošlog tjedna poručili velikim transparentom "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija!" na utakmici Eurolige protiv Olympiakosa u Beogradu, a zatim su podigli i drugu poruku: "Hvala upravi za radost i titule. Dok igra tko ne treba, na nas ne računajte!"
 
To je označilo početak bojkota Delija, koji nisu bili na sinoćnjoj utakmici Zvezde i Partizana u regionalnoj ligi i tako nisu mogli vidjeti pobjedu njihove momčadi 86:74 protiv najvećeg rivala. Kao što nisu svjedočili ni prvom Omićevom nastupu u najvećem srpskom derbiju.
Centar je za 14 minuta u igri postigao šest koševa, uz po jedan skok i asistenciju. Simpatizeri Zvezde dočekali su ga ovacijama, a navijači Partizana uvredama.
 
Omićevo igranje i s tim povezan bojkot Delija izazvali su veliko naslađivanje navijača Partizana. Grobari su nepoželjnog igrača rivala dočekali skandiranjem "Ti si Zvezdin četnik, Omiću!".
Tako partizanovci likuju da njihove najveće rivale, koji se diče (veliko)srpstvom, predstavljaju igrači ili treneri nepoželjnih nacija.
 
Podsjećamo, isto skandiranje partizanovaca čulo se svaki put dok je nogometnu Crvenu zvezdu vodio Hrvat Robert Prosinečki.  
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.