Tenisačica s 32 godine završava karijeru da bi se posvetila biznisu s donjim rubljem

Foto: EPA

TALIJANSKA tenisačica Camila Giorgi (32) okončala je tenisku karijeru. Barem se tako čini prema objavi teniskog saveza Italije koji ju je uvrstio na listu umirovljenih tenisača i tenisačica. Formalno nije objavila kraj karijere, ali talijanski mediji također pišu kako je to samo pitanje dana.

Giorgi je imala vrlo uspješnu karijeru, osvojila je četiri titule, a najveći uspjeh na Grand slam turnirima ostvarila je  2018. godine kad je igrala četvrtfinale Wimbledona. Najbolji ranking karijere ostaje joj 26. mjesto, također iz 2018. godine. Na Olimpijskim igrama u Tokiju ispala je u četvrtfinalu. Posljednji je put bila na terenu u ožujku na Masters turniru u Miamiju.

Okreće se biznisu

Njeno umirovljenje nije veliko iznenađenje s obzirom na to da već dugo usporedno s tenisom gura uspješnu karijeru u modelingu. Redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u donjem rublju kako bi promovirala vlastiti brend Giomila. 

Na Instagramu je prati više od 720.000 pratitelja pa joj je kvalitetna reklama itekako garantirana. Gazzetta navodi da će se Giorgi sada u potpunosti okrenuti modelingu i biznisu s donjim rubljem. 

Pročitajte više