Tandem Kranjčar - Rukavina za Euro PAO: Grci zagrizli za hrvatskog reprezentativca

VIJEST je u utorak pustio Tutto Mercato, no treba pričekati i na službenu potvrdu takvih navoda. U svakom slučaju, Panathinaikos je zainteresiran za Niku Kranjčara.

Poznato je od ranije da bi tijekom ljetnih dana hrvatski nogometni reprezentativac vrlo vjerojatno mogao zatvoriti stranicu u karijeri s Portsmouthom, a već su se u javnosti oglasili neki engleski premierligaši (Arsenal, Tottenham...) sa željom da dovedu ovog veznog igrača.

Neki francuski klubovi su također pokazali interes, a Tutto Mercato, pak, navodi da je atenski Panathinaikos spreman ponuditi 10 milijuna funti za Niku Kranjčara.

Ove je sezone Panathinaikos nastupao u Ligi prvaka, te je u osmini finala ispao od Villarreala, dok se u grčkom prvenstvu nalazi na drugom mjestu, čak 11 bodova iza Olympiacosa. Zeleni dres atenskog kluba već nose dva hrvatska nogometaša: vratar Mario Galinović i Ante Rukavina.

Kranjčar: Sve će ovisiti o visini ponude

Niko je očito informiran da je za njegove usluge osim starih prosaca, Arsenala, Tottenhama i Evertona, zainteresiran i najuspješniji grčki klub. U izjavi koju donosi sportski portal Sport.gr, veznjak Mornara rekao je kako će na kraju godine odvagnuti sve moguće opcije, a da je do tada koncentriran isključivo na Premiership i svoj sadašnji klub.

"Znam da me žele mnogi klubovi, među ostalim i grčki Panathinaikos. Sve će ovisiti o ponudi koju ću dobiti", rekao je Kranjčar.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.