Talijanka nakon drame s Vekić: Ovo ću pamtiti zauvijek. Ovo je san

Foto: Epa

DONNA VEKIĆ je u nevjerojatnom meču polufinala Wimbledona izgubila od Jasmine Paolini 6:2, 4:6, 6:7 i ostala bez prvog finala Grand Slama u karijeri. Na kraju su joj presudile neforsirane greške kojih je napravila 57, što je 25 više od suparnice, te je izgubila u drami.

S druge strane Paolini do ove godine nije prošla prvo kolo Wimbledona, a sad će postati prva tenisačica nakon Serene Williams koja je spojila finala na Roland Garrosu i Wimbledonu. 

"Servirala sam jako loše i zato sam tako sretna. Ovaj meč pamtit ću zauvijek. Samo sam pokušavala razmišljati o tome što i kako napraviti, poen po poen. Stvarno sam bila u velikim problemima'', rekla je Paolini nakon najveće pobjede u svojoj karijeri.

''Ovi posljednji mjeseci su totalno ludi za mene. Ne znam što bih rekla, samo se pokušavam koncentrirati na tenis i uživam u tome što radim. Volim tenis, ovo je san. Kao klinka sam gledala finala Wimbledona, a sad sam tu. Samo uživam i pokušavam živjeti u sadašnjosti", rekla je 28-godišnja Talijanka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.