NAPAD na trenera IVANE HABAZIN

Svjetska prvakinja: Nisam vidjela napad, ali razumijem zašto Ivana ne želi meč

Screenshot: ABC12

AMERIKANKA Claressa Shields želi postati najbrži borkinja koja je došla do svjetske titule u sve tri kategorije.

Njezin san još neko vrijeme neće se ispuniti jer je meč protiv Ivane Habazin otkazan nakon što je pretučen njen trener James Ali Bashir.

Najbolja hrvatska boksačica nije htjela u borbi za titulu u supervelter kategoriji prema WBO i WBC kategorijama bez svog trenera i mentora u kutu. Policija je danas privela osobu koja ga je napala, sumnja se na Claressinog brata, a o svemu se oglasio i sam Bashir.

Amerikanka je u intervju za ABC12 dala svoj osvrt na skandal u američkom gradu Flintu, u Michiganu.

"Bila sam toliko fokusirana samo na borbu. Usredotočena na to da učinim sve što je moguće da se borba dogodi. Samo sam sebe i svoju ekipu maknula iz gužve, a onda odatle nisam vidjela što se dogodilo", kazala je Shields tamošnjoj televiziji.

"Ne odobravam nikakvu vrstu nasilja izvan ringa. Ušla sam u boks samo da bih boksala unutar ringa. Bilo što izvan me ne zanima, ne miješam se u to i nitko od uključenih u skandal nije dio mog tima", dodaje Amerikanka.

Shields na kraju ističe da potpuno razumije Ivanu Habazin i zašto je otkazala meč.

"To je čovjek koji je proveo četiri mjeseca u kutu tijekom kampa. Potreban ti je u kutu kad se boriš za svjetsku titulu, tako da potpuno razumijem zašto je Ivana odlučila otkazati meč", završila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.