Svi su mu okrenuli leđa, samo je Hrvat uz njega: "Nitko ne zaslužuje takav lov na vještice, najmanje on"

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAKO sada stvari stoje, Arsene Wenger teško da će i sljedeće sezone sjediti na klupi Arsenala. Francuz je na čelu Topnika punih 21 godinu i financijski je stabilizirao klub, ali što to vrijedi kad rezultati u posljednjih desetak godina nisu onakvi kakve navijači žele.
 
Arsenal dugo čeka naslov prvaka, a već godinama u Europi ne može proći niti među osam najboljih. Premalo je to za klub takvog ugleda, smatraju mnogi.
 
Francuzu je javnost okrenula leđa, legende kluba smatraju da treba otići, navijači bojkotiraju utakmice, a sve je više nezadovoljnih i u svlačionici.
 
Ipak, postoji netko tko smatra da kritike na račun slavnog Francuza nisu primjerene te da Wenger nije zaslužio da ga se tako osuđuje.
 
Slaven Bilić u svojoj kolumni za Evening Standard je napisao:
 
"Volio bih reći nešto o Arseneu Wengeru i kritikama. OK, to je dio posla, ali na kraju, nekad je to previše. Svi možemo dobiti otkaz, naravno, i možemo prihvatiti fer kritike, ali neke prelaze granicu i to onda postaje 'lov na vještice''', napisao je Bilić i dodao:
 
"Činjenica je da je baš on odveo klub na višu razinu i održao ga tamo godinama. Društvene mreže vrlo su pridonijele toj napetosti i ne razumijem uvjerenje nekih da bi u slučaju kad više zarađuješ, trebao biti manje osjetljiv na kritike. Nije važno zarađuje li Arsene milijun funti ili pet milijuna. To su gluposti. On je čovjek i jasno je da ga boli sve što se piše o njemu, a on ovaj posao ne radi zbog novca.''
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.