Svađa se sa svima u Bayernu i želi otići, ali uništio je Neymara i Messija u Parizu

Foto: Profimedia

FRANCUZI su junaci velike pobjede prvaka Njemačke kod prvaka Francuske. Kingsley Coman u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka postigao je jedini gol za pobjedu Bayerna kod PSG-a, a na drugoj strani terena briljirao je Benjamin Pavard. On je neočekivani, senzacionalni heroj trijumfa jer već dugo želi otići iz Bayerna ogorčen time što ga se gura na poziciju beka, a on želi igrati kao stoper. 

Mjesecima govori da želi iz Bayerna, svađa se s upravom i nudi drugima

Do zadnjeg trena zimskog prijelaznog roka forsirao je transfer u Inter, a Bayernovi insajderi pišu da je nakon što mu je to propalo instruirao agenta da mu sredi ljetni transfer u Barcelonu. No već mjesecima Pavard javno poručuje da ne želi više biti u klubu s kojim ima ugovor do ljeta 2024. i svađa se s vodstvom, dok ga mediji u Njemačkoj optužuju da stvara toksičnu atmosferu u klubu.

Bayernov negativac postao heroj i to protiv Messija i Neymara

Čini se, dakle, da obje strane jedva čekaju odlazak braniča koji je u Bayern došao iz Stuttgarta prije četiri godine uz odštetu od 35 milijuna eura. I onda je ovakav negativac postao heroj najvažnije pobjede sezone. Pavard je uništio dvije od tri najveće zvijezde PSG-a. Neymaru nije dao da išta napravi, stalno ga je lovio i tukao iako je zbog toga već od 26. minute imao žuti karton.

Međutim, najbolje je Pavard sačuvao za samu završnicu i Lionela Messija. Prvo je u 85. minuti čudesno blokirao Messijev šut sa samo desetak metara. Gol se činio sigurnim, ali Pavard je nevjerojatno spriječio izjednačenje. Isto je napravio u sudačkoj nadoknadi. Messi je nezaustavljivo išao prema golu Bayerna i činilo se da gostima sada nema spasa.

Ipak, doletio je Pavard i brutalnim startom pokosio legendu. Bilo je jasno da će za košenje Messija s obje noge dobiti drugi žuti, ali i da je opet spriječio tog suparnika da sigurno zabije Bayernu. 

> KLIKNI OVDJE I OVDJE TE POGLEDAJ PAVARDOV BLOK MESSIJA I BRUTALNI FAUL NA NJEMU

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.