lige petice

Suarez počeo tražiti svog nasljednika: "Njih troje su mi jako zanimljivi"

Foto: Getty Images

LUIS SUAREZ natuknuo je tko bi ga mogao zamijeniti u golgeterskoj ulozi u Barceloni. Urugvajski napadač napunit će 33 godine u siječnju i otvoreno je progovorio o tome da katalonski klub treba pronaći njegovu zamjenu.

Portal Onefootball pitao ga je tko bi to mogao biti, na što je Suarez ponudio nekoliko opcija.

"Postoji mnogo dobrih igrača koji dolaze. Ima napadača koje osobno uživam gledati jer volim nogomet. Neki su mladi, neki baš i nisu", govori Suarez pa nastavlja:

"Jedan od njih je Tammy Abraham, on je Chelseajeva devetka. Meni se čini kao jako dobar napadač. Iznimno je mlad, ali njegove kretnje i završnica su na vrhunskoj razini. Drugi je Maxi Gomez. Ne zato što je Urugvajac. nego jer ima puno kvaliteta koje klub gleda kad traži napadača", objašnjava napadač Barce.

"Tu je, naravno, i Lautaro Martinez koji također pokazuje koliko je fantastičan igrač."
Suarez ipak naglašava da neće tako brzo u mirovinu. 

"Ako me sada pitate, da, želim igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, borac sam i ambiciozan sam i želim biti tamo. To mi je želja, a sad, teško je reći gdje možeš biti za dvije ili tri godine", kazao je.

Urugvajac je stao u obranu svog novog suigrača Griezmanna, kojeg se u posljednje vrijeme često kritizira da nije onaj pravi otkako je potpisao za Barcelonu.

"Svakome tko dođe u Barcelonu potrebno je vrijeme za adaptaciju. Kako vrijeme bude prolazilo, tako će i to postajati sve lakše", zaključio je Suarez. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.