Srpski zajebant za povijest: Dobio je slobodno bacanje i umjesto penala, pogodio ovo

Screenshot: Youtube

SHAQTIN' A FOOL, kultna je emisija koju vodi Shaquille O'Neal i koja "slavi najbolje i najgore u NBA-u", kako piše na službenom Twitter profilu. 

A tamo je završio i netko tisućama milja daleko od najbolje košarkaške lige svijeta, Andrija Bojić, srpski košarkaš mađarskog Jaszberenyja iz istoimenog anonimnog gradića u središnjoj Mađarskoj. On je tu čast zaslužio nezabilježenim potezom na utakmici protiv Kecskemeta.
 
Pogodio je iz igre uz prekršaj nad njim, zbog čega je dobio dodatno slobodno bacanje. Stao je na liniju slobodnih bacanja i, umjesto da šutne, u trenutku je "poludio", zaletio se prema košu i zakucao.
Svi u dvorani; suci, suparnici, suigrači i gledatelji, ostali su zaprepašteni, a nakon što su se suci pribrali, dosudili su loptu za suparnika. 
 
Otkriven je i razlog Bojićevog performansa. Do kraja utakmice bile su samo tri minute, a njegova momčad gubila je s nedostižnih 17 razlike. S obzirom na to, kao i da je do tada slobodna bacanja gađao očajnih 4/12, odlučio je barem iskaliti bijes zakucavanjem. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.