REGIJA

Srpski veznjak nakon što ga je Piksi izostavio s popisa: Opraštam se od Srbije

Foto: EPA

DRAGAN STOJKOVIĆ nedavno je preuzeo reprezentaciju Srbije i od onda ne prestaje biti tema srpskih medija zbog kontroverznih odluka.

Najnoviji potez kojim je uzbudio tamošnju javnost je objava popisa igrača na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. 

Na popisu se nije našao dosadašnji kapetan Aleksandar Kolarov, ali ni kapetan Crystal Palacea Luka Milivojević. Razočarani Milivojević se oštrom izjavom oprostio od reprezentacije. 

"Ljudima u Savezu na čelu s predsjednikom želim reći da su uspjeli u onome na čemu su radili još prije Svjetskog prvenstva, a to je da me otjeraju iz reprezentacije. Sebi zamjeram što se odavno nisam povukao, iako sam vidio mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžeriranja, sklanjanja igrača pred Svjetsko prvenstvo, smjenjivanje izbornika, smjenjivanje kapetana, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima). Ostajao sam zbog suigrača i ekipe u koju sam vjerovao. Neka im je na čast što su radili. Želim reprezentaciji Srbije puno sreće i uspjeha u budućnosti", rekao je Milivojević u razgovoru za Večernje novosti pa dodao:

"Želim ovom prilikom javno zahvaliti novoizabranom izborniku i poželjeti mu sreću i uspjeh u daljnjem radu, što mi je vjerojatno nesvjesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.