SRPSKI NOGOMETAŠI SJELI NA TEREN USRED UTAKMICE Prosvjed protiv sudačke namještaljke

Screenshot

SKANDAL u prvom kolu doigravanja za prvaka Srbije. U prvom kolu play-offa Čukarički je ugostio niški Radnički. Gosti su slavili 3:2 u derbiju za Europa Ligu, ali zahvaljujući sucu Iliji Brdaru.

On je dosudio krajnje dvojben penal za Radnički u 50. minuti i tom prilikom isključio igrača domaćih Miladina Stevanovića, a do 73. minute Čukarički je do kraja uništen; crvene kartone dobili su i pomoćni trener Dragan Šarac te stoper Darko Puškarić.
 
Tijekom utakmice nogometaši domaće momčadi često su prigovarali sucima zbog niza odluka na njihovu štetu, kao što je naprimjer situacija kada je igrač Radničkog prošao bez kazne nakon što je suparnika iz Čukaričkog udario laktom u lice.
Ogorčeni svime što im je sudac napravio, igrači i trener Čukaričkog u 77. minuti u znak prosvjeda sjeli su na teren. Njihov protest, koji možete vidjeti od 11:20 minute snimke, gledatelji su popratili burnim odobravanjem i skandiranjem sucima "Lopovi".
 
Srbi ističu da su se ovakvom sudačkom namještaljkom osramotili pred svijetom. Jer skandalozno dijeljenje "pravde" gledali su skauti 20 inozemnih klubova i svi su se sredinom drugog poluvremena pokupili sa stadiona, u nevjerici što prisustvuju nogometnoj utakmici u kojoj su glavni glumci i režiseri - suci. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.