Srpski igrači uskratili Ronaldu trofej. Pogledajte kako je reagirao kad je to shvatio

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Al Hilala preokrenuli su 0:1 iz prvog poluvremena u 4:1 na kraju utakmice finala superkupa Saudijske Arabije i tako osvojili trofej. To znači da je Cristiano Ronaldo ponovno ostao bez nagrade s klubom za koji igra od prosinca 2022. za godišnju plaću od 200 milijuna eura.

Portugalski napadač bio je strijelac u 44. minuti. Njegovim golom Al Nassr je otišao na poluvrijeme s prednošću, no u nastavku se sve okrenulo toliko brzo da je već sredinom nastavka svima na terenu signalizirao da je utakmica gotova. Prije toga je svoje suigrače gestom optuživao i da spavaju na terenu.

Pogocima srpskih nogometaša Sergeja Milinkovića-Savića (55. minuta) i Aleksandra Mitrovića (63. i 69.) Al Hilal je stvorio veliku prednost, koju je do kraja utakmice na konačnih 4:1 dodatno povećao Malcom (72.). Sve golove i najzanimljivije detalje s utakmice pogledajte OVDJE.

Marca: Kako mu je to palo na pamet?

Činjenicu da Ronaldo nije osvojio trofej španjolska Marca povezala je s njegovom gestom prije utakmice. Ronaldo je izlazeći na teren napravio ono što se ne radi, napominju. Dodirnuo je trofej namijenjen pobjedniku i tako "bacio kletvu" na svoju momčad, piše Marca.

"Kako mu je s 39 godina uopće na pamet pala takva ideja? U tako dugoj i uspješnoj karijeri napravio je početničku pogrešku, pao u napast da dodirne nagradu i bacio kletvu. Njegov potez je čudan, nikad u karijeri to nije napravio", ističe se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.