NOGOMET

Srpski drugoligaš porazio Šibenik 0:3, Rijeka i Osijek slavili

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Osijeka i Rijeke upisali su pobjede 3:0, a nogometaši Šibenika poraz 0:3 u današnjim pripremnim utakmicama za nastavak sezone u Prvoj HNL. Osijek je u Poreču svladao ljubljansku Olimpiju, Rijeka u Umagu slovenski Bravo, a srpski drugoligaš Žarkovo je u Medulinu porazio Šibenik.

Osijek je pobijedio Olimpiju u susretu s dva gola u prvom i jednim u drugom poluvremenu. Već na početku utakmice, u petoj minuti, Bohar je zabio za vodstvo, a Bartolec ga povisio u 17. Rezultat se nije mijenjao nakon što je Daku pogodio za konačnih 3:0 u 62. minuti.

Gužva na vrhu ljestvice

Rijeka je svoje golove zabila u razmaku od 36. do 47. minute, kad su precizni bili Lepinjica, Murić i Abass (47), a Šibenik je prema porazu počeo usmjeravati pogodak Ilića u 16. minuti. Zabio je potom u 46. Milunović, a utakmica je zaključena Perićevim autogolom u 90.

Pred nastavak sezone u Prvoj HNL ljestvicu predvodi Dinamo s 40 bodova iz 19 utakmica. Jednako toliko skupili su Osijek i Rijeka na drugom odnosno trećem mjestu, ali s 20 odigranih susreta. Šibenik je sedmi s 22 osvojena boda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.