Srpska kvalifikantica napravila najveću senzaciju ovogodišnjeg Wimbledona

Foto: EPA

SRPSKA tenisačica Natalija Stevanović pobijedila je Čehinju Karolinu Pliškovu s 2:0 (6:2, 6:3) u setovima i plasirala se u drugo kolo Wimbledona. Stevanović je tako priredila najveću senzaciju na ovogodišnjem Wimbledonu. Srpkinja je, naime, 225. tenisačica na WTA ljestvici, dok je Pliškova 19., a ne tako davno bila je i na prvom mjestu. Pobjedu je proslavila plesom s mužem.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PROSLAVU POBJEDE NATALIJE STEVANOVIĆ

"Toliko emocija, jednostavno sam mirna... Kako? Kada smo gledali ždrijeb, gledala sam s mužem i trenerom i navijali smo da budem ja i izašlo je moje ime. Ona je meni odgovarala po stilu igre, forhend, bekhend, visoka igračica koja igra ravno i ima dobar servis. Bilo je prvo da počnemo, pa ćemo vidjeti dalje.

U drugom krugu je čeka Njemica Tamara Korpatsch, 122. tenisačica svijeta

"Nju sam izvukla kao lucky losera. Među prvima sam završila meč kvalifikacija, nijedan lucky loser nije htio izvlačiti, nju sam ja izvukla. Bit će to težak meč. U ženskom tenisu ne znamo sutra kako ćemo ustati, ona je više igrač koji igra na šljaci. Igrala sam u dublu protiv nje i dobili smo je lagano Japanka i ja", rekla je Stevanovićeva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.