Srbi igraju za vrh skupine pred 65.000 ljudi: "Htjet će nam se osvetiti za Beograd"

Foto: EPA

NOGOMETNA reprezentacija Srbije u subotu, 14. listopada, gostuje u Budimpešti kod Mađarske u sklopu kvalifikacija za Euro 2024. godine u Njemačkoj. Interes mađarskih navijača za utakmicu sa susjedima je golem i Arena Ferenca Puškaša u mađarskoj metropoli je rasprodana.

Ulaznice su se rasprodale u tri i pol sata, svih 65 tisuća mjesta bit će popunjeno i Srbe će dočekati vatrena atmosfera. Dvije reprezentacije trenutno imaju po 10 bodova, ali Mađari imaju bolju gol-razliku i odigrali su jednu utakmicu manje. Usprkos tome, Srbi će u Budimpešti imati priliku preuzeti vrh grupe.

"Vjerujem da ćemo uspjeti zamijeniti Orbana"

Tako bi Mađarima uzvratili za poraz preokretom u Beogradu kada su poraženi rezultatom 2:1. "Srpska ekipa je prepuna dobrih igrača i s njima se možemo nositi samo ako budemo pravi. Izostanak Willija Orbana je težak udarac za nas. On je naš ključni igrač, ali vjerujem da ćemo ga uspjeti zamijeniti", rekao je u najavi utakmice mađarski igrač Roland Sallai i dodao:

"Nanijeli smo Srbima bolan poraz u Beogradu, a oni sad dolaze k nama sa željom za osvetom. Samo ako budemo disciplinirani i posvećeni kao u Beogradu ćemo moći doći do novog dobrog rezultata. Probao sam pomoći svakome tko me tražio kartu, ali za mene je najvažnije da će mi roditelji biti tu. Oni su mi najvažniji."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.