TRANSFERI

Sportski direktor Eintrachta: Veliki klub želi Jovića. Nemamo nikakvih šansi

Foto: Getty Images / Guliver Image

LUKA JOVIĆ bit će bez ikakve dvojbe jedna od najvećih zvijezda prijelaznog roka na ljeto. Napadač Eintrachta je ove sezone u 42 utakmice zabio 25 golova i upisao sedam asistencija, a najuporniji je u borbi za njega Real Madrid.

Jović je otkupljen od Benfice jer je do sada igrao na posudbi u Frankfurtu, a sportski direktor kluba Fredi Bobić svjestan je da ga neće moći zadržati još dugo.

"Sretni smo što Luka ostaje s nama. Za nas nije bilo pitanja hoćemo li ga kupiti i sada možemo reći da se to službeno desilo. On ostaje kod nas i potpisao je ugovor do ljeta 2023. godine", započeo je Bobić pa dodao.

"Definitivno postoji šansa da Jović potpiše za Real. Nadam se i želim da Luka ostane ovdje, ali sam realan i znam da veliki klub želi kupiti Luku, tako da u tom slučaju nemamo nikakve šanse", priznao je Bobić gostujući na ZDF televiziji.

Još uvijek nije poznato ima li Jović otkupnu klauzulu u ugovoru s Eintrachtom, a njegova trenutačna vrijednost procjenjuje se na 55 milijuna eura. Njemački klub mogao bi dobiti puno više od toga s obzirom na to kakva je sezona iza 21-godišnjeg napadača. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.